Zomerfestival Denekamp ’17

Dit jaar staan we weer met een stand bij het ZomerFestival Denekamp. Kinderen kunnen hier instrumenten uitproberen. Daarnaast kunnen zij meedoen met allemaal super leuke spellen en kunnen hierbij munten verdienen. Je kunt zelfs munten verdienen door muziek te maken met instrumenten! Met al je verdiende munten kun je dan naar De DolDwaze Dorpswinkel en kun je mooie prijzen kopen.

Dus lijkt het jou leuk om eens op een blaasinstrument te blazen, of misschien wil je eens testen hoe hard je kunt slaan op een djembé of lijkt het jou leuk om te rocken op een gitaar? Kom dan langs en ga het proberen!
Je hoeft geen talent te hebben om plezier te beleven met muziek, dus pak je kans en kijk ook of jij het leuk vind.

Grote actie: Vind jij ‘De Muziekwereld sleutelhanger’ dan en win 2 lessen van De Muziekwereld naar keuze! Leuk om zelf te volgen of om iemand cadeau te doen!

Kom jij ook langs??

Populaire pagina's