Unieke samenwerking met Wonderryck Denekamp

Op vrijdag 28 juni is de eindvoorstelling van de kinderen in Denekamp. We zullen in de tuin van

Om het jaar gezellig af te sluiten nodigen we alle leerlingen uit om op te treden op vrijdagavond 28 juni 2019! Iedereen, die wil, kan laten zien wat hij/zij heeft geleerd het afgelopen jaar. 
Aan het einde van het jaar, is het altijd lekker weer, en zitten we met het voorspeelmoment te zweten in een theaterzaal. Daarom gaan we dit jaar het helemaal anders doen en gaan we optreden op een hele bijzondere locatie. Namelijk… buiten!!
De tuin van het Wonderryck zal worden omgetoverd tot een podium. Het publiek wordt uitgenodigd om zelf een stoeltje of een kleedje mee te nemen. Op deze manier kunnen we ongedwongen luisteren naar alle leerlingen.
Deze avond zal er geen pauze zijn en zal het tuincafé tot je beschikking staan, om tijdens de voorstelling te kunnen genieten van een drankje en eventueel een hapje. 
Leerlingen kunnen gewoon tussen het publiek zitten, en worden dan naar voren geroepen.

Om 18.30 start de avond en zal rond 21.00 weer zijn afgelopen.  
Voorgaande jaren was de zaal snel uitverkocht, maar aangezien het nu buiten is, kunnen veel meer mensen komen kijken. Dus opa/oma/buurvrouw/buurman/vriendjes/vriendinnetjes/neefjes/nichtjes/tantes/ooms/kennissen/maatjes/buddies/broertjes/zusjes/papa/mama en iedereen die je maar kunt verzinnen is van harte welkom! 
Ze moeten natuurlijk wel in het bezit zijn van een lekker zacht kussentje om op te zitten.   

Leerlingen die mee willen doen, hebben dit al aangegeven aan de docent. Maar mocht het je ontgaan zijn en je toch nog wil meedoen, geef je dan alsnog even op en stuur een mailtje. 
Wil je alvast een entreebewijs reserveren (€4,-) kan dat door te geven aan je docent!

Populaire pagina's