Koor

Young stars (groep 1 ,2 & 3)
Popkoor (groep 4,5,6, 7 & 8)
Vocal Group (klas 1,2,3)

Ben jij thuis ook altijd aan het zingen en vind je muziek luisteren en maken gewoon heel erg leuk? Dan is dit koor wat voor jou!
We gaan liedjes leren die jij leuk vind en we gaan ook optreden! En het allerleukste is dat je het samen met andere kinderen gaat doen, dus super gezellig!

Maar aangezien 45 minuten lang zingen soms wel wat lang is voor de kleintjes, gaan we naast het zingen ook andere leuke muzikale spelletjes doen! Heb je al eens gehoord van boomwackers? Of heb je al eens getrommeld op een djembé?

En papa en mama, wisten jullie wel dat vroeg beginnen met muziekles heel erg gezond is? Zingen is gezond voor je lijf en je brein! Door te zingen verminder je angst en stress en maak je het gelukshormoon, endorfinen, aan. Hoe mooi om dat al aan je kind mee te geven.
Daarnaast zijn we ook bezig met de algemene muzikale ontwikkeling door de spelletjes die we gaan doen. Echt een aanvulling voor je opvoeding.

Een koor voor de muzikale duizendpoten!

Keertje kijken??

Als je het leuk lijkt om mee te doen, maar je wil eerst even kijken en meezingen is dat geen probleem!
Stuur even een mailtje naar: ilse@demuziekwereld.nl  dan weet ik dat je komt.
en weetje….Mocht je het na 1 keer niet zeker weten, dan kom je toch gewoon 2 keer proberen? Geen probleem!

Docenten

Waar en wanneer

We gaan repeteren in Kulturhus de Mare in Noord Deurningen. Je kunt hier als ouder even wachten en er is zelfs mogelijkheid tot een kopje koffie (op eigen kosten). We zullen elke week gaan zingen op donderdag van 15.15-16.00 (grote koor voor groep 4 t/m 8). En donderdag van 16.00-16.30 (mini koor van groep 1 t/m 3) 
De eerste les dit schooljaar is op 14 september maar later instromen is altijd mogelijk!

Kosten

Je betaald per maand €15 via een automatisch incasso.
Zit je al bij ons op muziekles? Dan betaal je maar €10,- per maand.
En als je met meerdere kinderen uit één gezin komt zingen betaal je vanaf het tweede kind €12,50.

Opgeven

Gegevens leerling:

Gegevens ouder / verzorger:

Contactgegevens:

Betaalgegevens:

Akkoord automatisch incasso *

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan De Muziekwereld om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

OVERIGE MUZIEKLESSEN

Probeer nu gratis

DE EERSTE (PROEF)LES IS GRATIS.

Heb je nog geen idee welk instrument je het leukste vindt? Geen probleem, bij ons kun je gratis proberen. Bekijk de mogelijkheden en plan nu een gratis proefles.