Project Description

Koor

De kleintjes (groep 1 & 2)
De mini’s (groep 3 & 4)
Popkoor (groep 5 & 6)
Vocal Group (groep 7 & 8)

Ben jij thuis ook altijd aan het zingen en vind je muziek luisteren en maken gewoon heel erg leuk? Dan is dit koor wat voor jou!
We gaan liedjes leren die jij leuk vind en we gaan ook optreden! En het allerleukste is dat je het samen met andere kinderen gaat doen, dus super gezellig!

Maar aangezien 45 minuten lang zingen soms wel wat lang is voor de kleintjes, gaan we naast het zingen ook andere leuke muzikale spelletjes doen! Heb je al eens gehoord van boomwackers? Of heb je wel eens mogen spelen op een klokkenspel?

En papa en mama, wisten jullie wel dat vroeg beginnen met muziekles heel erg gezond is? Zingen is gezond voor je lijf en je brein! Door te zingen verminder je angst en stress en maak je het gelukshormoon, endorfinen, aan. Hoe mooi om dat al aan je kind mee te geven.
Daarnaast zijn we ook bezig met de algemene muzikale ontwikkeling door de spelletjes die we gaan doen. Echt een aanvulling voor je opvoeding.

Een koor voor de muzikale duizendpoten!

Gratis proefles

De eerste les is altijd gratis! Kom eerst eens kijken of muziekles wat voor je is en of je een klik hebt met de docent.

Bekijk hier welke plekken nog vrij zijn

Docenten

Kosten

Je betaald per maand €25 via een automatisch incasso.
Zit je al bij ons op muziekles? Dan betaal je maar €12,5 per maand.

OVERIGE MUZIEKLESSEN

WINKEL

Producten

Probeer nu gratis

DE EERSTE (PROEF)LES IS GRATIS.

Heb je nog geen idee welk instrument je het leukste vindt? Geen probleem, bij ons kun je gratis proberen. Bekijk de mogelijkheden en plan nu een gratis proefles.

Gratis proefles plannen